مراقبت های کمر درد

مراقبت های کمر درد

مراقبت های کمر درد: کمردرد به هر نوع دردی اشاره دارد که در ناحیه کمر احساس می‌شود. این نوع درد می‌تواند از خفیف تا شدید، موقت یا مزمن، تأثیرات مختلفی بر کیفیت زندگی فرد بگذارد. کمردرد می‌تواند به صورت خفیف و موقت باشد و بر اثر فعالیت‌های روزمره مانند خم شدن یا بلند کردن اجسام سنگین به وجود آید، یا ممکن است نشانه یک مشکل جدی‌تر مثل بیرون زدگی دیسک ، سرخوردگی مهره ، تنگی کانال نخاعی در کمر  یا حتی استرس و اضطراب باشد. با این مقاله از فیزیوتراپی فانتوم زنجان همراه باشید.
اگر کمردرد به مدت طولانی ادامه داشته و در کنار آن علائم دیگر مانند گزگز و بی حس پاها مشاهده شود، توصیه می‌شود که به یک پزشک متخصص یا فیزیوتراپیست مراجعه کنید تا علت اصلی درد مشخص شود و برنامه‌ای برای درمان و کاهش آن تعیین شود.

مراقبت‌هایی که می‌توانید برای کمک به کاهش درد کمر انجام دهید عبارتند از:

  • استفاده از گرما و سرما

استفاده از کمپرس گرمایی یا حوله گرم به مدت 10-15 دقیقه به منظور کاهش درد و تسکین عضلات می‌تواند مفید باشد. همچنین، برای تسکین التهاب و درد شدید، 10 دقیقه از یخ استفاده کنید.

  • نحوه نشستن پشت میز

هنگام نشستن، اطمینان حاصل کنید که پشتی صندلی شما پشتیبانی کافی را برای کمر را فراهم می‌کند. در ضمن از قوز کردن خود موقع نشستن پشت سیستم خودداری کنید.

 


  • نحوه خوابیدن

همچنین، در زمان خواب، اگر سعی کنید به پهلو بخوابید و یک بالشت بین زانو های خود قرار دهید. از روی زمین خوابیدن پرهیز کنید. تشک خواب شما نباید خیلی سفت باشد چون باعث خشکی و درد بیشتر کمر میشود.

 

  • بلند کردن اجسام

از بلند کردن اشیا سنگین خودداری کنید هنگام بلند کردن اشیاء، از تکنیک‌های مناسب بلند کردن استفاده کنید. به این صورت که به جای خم شدن از کمر، زانو ها را خم کنید و روی زمین بشینید و اشیاء را بلند کنید.

  • رانندگی

هنگام رانندگی دقت کنید که قوز نکنید. از یک پشتی در قسمت گودی کمر خود استفاده کنید. به هیچ عنوان رانندگی طولانی نداشته باشید و اگر مجبور شدید هر نیم ساعت از ماشین پیاده شوید و حرکات کششی انجامد دهید سپس به ادامه رانندگی بپردازید..

  • نحوه صحیح راه رفتن

هنگام راه رفتن سعی کنید به آرامی راه بروید و از قوز کردن بپرهیزید. از برداشتن وسایل سنگین هنگام راه رفتن پرهیز کنید و پیاده روی طولانی هم انجام ندهید.

  • اتو کشیدن لباس

هنگام اتوکشیدن لباس حتما از یک میز استفاده کنید. از خم کردن کمر خود پرهیز کنید و یک بالشت کوچک زیر یکی از پاهای خود بگذارید.

  • تمیز کردن میز

هنگام تمیز کردن میز یا وسایل کم ارتفاع در خانه به حالت زانو زدن روی یک پا بنشینید و بدون خم کردن کمر خود میز یا هر وسیله ای که میخواهید را تمیز کنید.

  • پوشیدن جوراب

موقع پوشیدن جوراب و کفش از خم کردن کمر خود بپرهیزید. برای انجام این کار روی یک صندلی بنشینید و پاهای خود را به سمت شکم خود جمع کنید ، سپس جوراب یا کفش خود را بپوشید.

  • کار با گوشی

هنگام کار با گوشی یا تبلت یا خواندن کتاب از خم کردن سر و ستون فقرات خود جلوگیری کنید. برای اینکار سعی کنید گوشی یا کتاب را روی یک بالشت بگذارید تا از فشار به ستون فقرات خود جلوگیری کنید.

  • نشستن روی مبل

هنگام تماشای تلویزیون از لم دادن روی مبل پرهیز کنید. یک بالشت کوچک در قسمت گودی کمر خود قرار دهید و پاهای خود را هم بیش از اندازه باز نکنید.

  • نحوه شستن ظروف

هنگامی که میخواهید ظرف بشورید کمر خود را به هیچ عنوان خم نکنید و حتما پایی که درد میکند را روی یک بالشت بگذارید. اگر تعداد ظرف های شما زیاد است آنهارا تقسیم کنید و طی چند مرحله بشویید.

  • نحوه برداشتن وسیله از کمد

هنگام برداشتن وسیله از کمد های کم ارتفاع به جای اینکه کمر خود را خم کنید روی یک زانو را روی زمین بگذارید و بشینید و هر وسلیه ای که میخواهید از کمد یا کابین برداردید یا درون آن بگذارید.

  • تمرینات کمر

تمریناتی که فیزیوتراپیست شما به شما آموزش داده را طبق برنامه ای که برای شما تعیین کرده است ، انجام دهید. برای مشاهده فیلم های تمرین درمانی کمر کلیک کنید.

  • کنترل وزن

وزن بیش از حد ممکن است فشار اضافی بر روی کمر و ستون فقرات ایجاد کند. با حفظ وزن مناسب، می‌توانید فشار را کاهش دهید و درد کمر را کاهش دهید.

  • مراقبت‌های دارویی

اگر درد کمر شما شدید است، ممکن است پزشک شما داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) یا دیگر داروها را برای تسکین درد تجویز کند. اما همیشه قبل از استفاده از داروها با پزشک خود مشورت کنید.

  • استرس و اضطراب

اگر دچار استرس و اضطراب یا فشار روحی هستید حتما آن را با فیزیوتراپیست خود در میان بگذارید چرا که استرس و اضطراب یا فشار روحی علت بسیاری از کمر درد های مزمن هستند و رفع هرچه زودتر آنها امری ضروری است.

نکات ایمنی در حین ورزش برای افراد با کمردرد

درمان کمر درد با تکار تراپی

روش درمانی تکارتراپی، یک روش درمانی غیرتهاجمی و بدون عارضه برای فرد می باشد که باعث بازسازی و ترمیم بافت های آسیب دیده خواهد شد. در این روش درمانی، سرعت بهبودی فرد به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد که یکی از مزیت های تکارتراپی محسوب می شود. ساز و کار تکارتراپی و دستگاه آن به گونه ای است به بافت های سیستم دیده، انرژی انتقال می دهد و این انرژی الکتریکی ایجاد شده در بافت های آسیب دیده و سیستم گردش خون همان قسمت، باعث خواهد شد که انرژی مضاعفی در بافت ها ایجاد شود و در نتیجه باعث می شود اکسیژن بیشتری به آن قسمت وارد شود که باعث ترمیم و بازسازی و بهبود سیستم های اسکلتی و بافتی بدن خواهد شد. برای اطلاع بیشتر راجع به تکار تراپی کمر کلیک کنید.

درمان کمر درد با لیزر پرتوان

لیزر پرتوان برای دیسک کمر یک گزینه درمانی غیر تهاجمی است که از لیزر پرقدرت برای هدف قرار دادن ناحیه آسیب دیده استفاده می کند. لیزر یک پرتو نور نامرئی از خود ساطع می کند که به پوست نفوذ کرده و توسط بافت آسیب دیده جذب می شود. لازم به ذکر است که طول موج نور بر اساس نوع بافت آسیب دیده تنظیم می شود تا نور توسط آن بافت جذب شود. سپس این انرژی به گرما تبدیل می‌شود که پاسخ درمانی طبیعی بدن را تحریک می‌کند. برای آشنایی با خواص لیزر پرتوان برای کمر کلیک کنید.

درمان کمر درد با طب سوزنی

یکی از راه های درمان کمر درد استفاده از طب سوزنی است. طب سوزنی انواع مختلفی دارد که دو نو ع از آنها آکوپانکچر و سوزن خشک است. بر اساس تحقیقات اخیر طب سوزنی تاثیر بسیار زیادی بر درمان انواع کمر درد ها دارد برای اطلاعات بیشتر راجع به درمان کمر درد با طب سوزنی کلیک کنید.

15 در مورد “مراقبت های کمر درد”

  1. خدا ازتون راضی باشه برای کمردرد اومدم فیزیوتراپی فانتوم خیلی بهتر شدم. هرروز دعاتون میکنم.

  2. من کمر درد شدید داشتم این مراقبت ها رو انجام ، 10 جلسه هم رفتم فیزیوتراپی فانتوم معجزه شد. الان خوب خوبم.

  3. حسنخواه

    چقدر خوب که انقدر به فکر مایید
    فیزیوتراپی فانتوم بی نظیره

  4. بهترین و بروزترین سایت رو دارین خدا هرچی میخواید بهتون بده.

  5. سلام و درود
    واقعا عالی هستین دکتر خدا خیرتون بده که انقدر وقت میذارید.

  6. بنده خیلی از درمانی که برام انجام دادن راضی هستم و توصیه میکنم اگه یه دکتر ماهر و با دیسیپلین می خواین ایشون یکی از بهترین ها هستن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
Scroll to Top