نشانه های ساعد آسیب دیده

نشانه های ساعد آسیب دیده

نشانه های ساعد آسیب دیده :قسمت ساعد دست دو استخوان دارد که در جنب یکدیگر ثبات دارند. ساعد ممکل حرکت های مختلف دست ها و بازوها می باشد. وجود درد در این قسمت از دست می تواند در انجام کارهای روزانه برای افراد مشکل ایجاد کند. کارهای زیادی می تواند از دلایل درد ساعد دست باشد.

کارهای زیادی با کمک ساعد انجام می گیرد. از جمله تایپ کردن، مسواک زدن و دیگر کارهای سخت و ساده ای که در طول روز انجام می شود. درد ساعد می تواند اول به صورت جزئی به وجود آید. اما رفته رفته این درد افزایش می یابد و درد شدیدتر می شود. از این رو بهتر است نشانه های در ساعد را بشناسید تا در صورت وجود درد کم یا زیاد آن را شناسایی و درمان کنید تا درد آن شدیدتر نشود و مشکلات بیشتری وجود نیاید. در ادامه به بررسی نشانه های ساعد آسیب دیده می پردازیم تا انتهای مقاله با کلینیک فیزیوتراپی فانتوم همراه باشید.

نشانه های ساعد آسیب دیده

نشانه های ساعد آسیب دیده می‌تواند شامل چند علامت و علائم متفاوت باشد که ممکن است بر اثر ضربه، فشار یا استرس زیاد به ساعد وارد شود. یکی از نشانه های متداول آسیب دیدگی ساعد، درد و تورم در منطقه مورد آسیب است. افزایش درد و تورم ممکن است نشانه های شکستگی یا ترک در استخوان باشد. علائم دیگری که ممکن است به نشانه های آسیب دیدگی ساعد اشاره داشته باشند، شامل احساس داغی یا گرمایی در منطقه آسیب دیده، محدودیت حرکت، یا احساس ناتوانی در استفاده از ساعد است.

علاوه بر این، دیدن کبودی یا تغییر رنگ پوست در منطقه آسیب دیده نیز ممکن است نشانه های آسیب دیدگی ساعد باشد. اگر فشار وارد شده به ساعد به گونه ای باشد که منجر به قطع عرقریزی یا خونریزی شود، ممکن است علائمی مانند خونریزی یا عرقریزی در منطقه آسیب دیده مشاهده شود. در صورت بروز هر یک از این نشانه ها، مهم است که فوراً به پزشک مراجعه و مشاوره کنید تا از تشخیص صحیح و درمان مناسب برخوردار شوید. در صورتی که نشانه های آسیب دیدگی ساعد را نادیده بگیرید، ممکن است مشکلات جدی‌تر و مزمن‌تری برای شما ایجاد شود.

دیگر نشانه هایی ساعد آسیب دیده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساعد دست گرم تر از بقیه قسمت های بدن شود.
  • توان گیرایی دست کم شده شود.
  • ضربان و نبض قسمت ساعد دست بیشتر شود.
  • در قسمت ساعد، سوزش احساس شود.
  • پس از خواب دست خشک شود.
  • در زمانی که از دست کار کشیده می شود، درد احساس شود.
  • دست فرد کم و یا بی حس شود.
  • تورم دست می تواند از نشانه ها و دلایل درد ساعد دست شود.
  • در زمان حرکت دادن دست ها و تاندون ها، خراشیدگی حس شود.

"</p

روش های درمان ساعد مصدوم

با توجه به نشانه ها و دلایل درد ساعد باید به درمان آن اقدام کردیعنی اگر شدت و دلیل درد زیاد نباشد می توان با روش های خانگی آن را درمان کرداما اگر شدت و دلیل درد حاد بود باید از روش های دیگری استفاده کرددر ادامه روش های درمان درد ساعد دست را گفته شده است که عبارت اند از:

استفاده از کمپرس یخ

در هنگام درد یا تورم اکثر قسمت های بدن انسان، می توان کمپرس یخ را بر روی قسمت آسیب دیده قرار داداین کار باعث می شود تورم و درد تسکین پیدا کنداما اگر دلایل درد ساعد حاد باشد این کار تسکین پیدا نمی کنددر این صورت باید به راه های دیگر مراجعه کنید.

مصرف و تزریق دارو ضد التهاب

استفاده از دارو ضد التهاب می تواند به درمان درد ساعد دست کمک زیادی کنداما باید توجه داشته باشید قبل از هر مصرف و یا تزریق هر دارویی باید با پزشک مشورت کنید و در صورت تجویز دکتر از این داروها استفاده کرد.

بستن دست با آتل

اگر دست و یا ساعد آسیب دیده با آتل بسته شود، موجب ثابت ماندن دست می شودبا ثابت ماندن دست و ساعد، مفاصل و استخوان ها استراحت نمی کنند و میتواند موجب بهبود یافتن دست شود.

انجام تمرین های فیزیوتراپی

حرکات فیزیوتراپی می تواند به تقویت ساعد دست کمک کندفیزیوتراپی می تواند بسیاری از مشکلات ساعد و دیگر قسمت های بدن که درد می کند را درمان کند.

عمل جراحی قسمت ساعد

اگر تمام روش های بالا را انجام دادید ولی جواب نگرفتید، نشان دهنده این است که دلایل درد ساعد بسیار شدید و حاد استدر این صورت شما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید و در صورت نیاز بر روی قسمت آسیب دیده عمل جراحی صورت می گیرد.

آناتومی ساعد دست

آناتومی ساعد دست یکی از مهمترین بخش‌های بدن انسان است که از نظر حرکتی و عملکردی بسیار مهم می‌باشد. ساعد دست از مچ تا آرنج می‌باشد و شامل استخوان‌های مچ، استخوان‌های ترقوه‌ای و مچ دست می‌شود. این بخش از بدن از نظر حرکتی بسیار پویا است و می‌تواند حرکت‌های گوناگونی از جمله چرخش، خم شدن و دراز شدن انجام دهد.

ساعد دست شامل انواع مختلف بافت‌ها مانند عضلات، استخوان‌ها، مفاصل و اعصاب است. این بافت‌ها با همکاری و هماهنگی خوب خود، امکان انجام حرکات پیچیده و دقیق در دست و انگشتان را فراهم می‌کنند. عضلات ساعد دست از دو گروه عضله‌ای تشکیل شده‌اند که به عنوان عضلات خارجی و داخلی شناخته می‌شوند. عضلات خارجی به انجام حرکات برونی دست و عضلات داخلی به انجام حرکات داخلی دست کمک می‌کنند. هر دو گروه عضلات با همکاری و هماهنگی خوب خود، امکان انجام حرکات دقیق و قدرتمند در دست را فراهم می‌کنند. این عضلات با استفاده از اعصابی که از مغز به آنها می‌رسد، قادر به ایجاد حرکت‌های دقیق و هماهنگ در دست می‌باشند.

روش های درمان درد ساعد

  • استراحت

    استراحت دادن به ساعد ممکن است به کاهش التهاب کمک کرده و علت درد ساعد دست را از بین ببرد. کاهش فعالیت مربوط به ساعد، به بهبودی تاندون، رباط، ماهیچه، استخوان یا عصب آسیب دیده کمک می‌کند. فرد باید به طور دوره‌ای استراحت کند تا اینکه به مروم زمان درد از بین برود. توجه داشته باشید، فرد مبتلا به درد ساعد ناشی از ورزش باید تا زمانی که درد کاملا فروکش نکرده است، از ورزش خودداری کند.

  • اصلاح فعالیت‌ها

    اولین کار در خصوص درد ساعد این است که از انجام فعالیت‌های تحریک‌کننده ساعد دوری نمایید، مانند: هل دادن و یا کشیدن اشیاء سنگین و ورزش، تاز مانی که شرایط شما بهتر گردد.

  • استفاده از یخ

    ماساژ با یخ می به التهاب جانبی و داخلی ساعد را کاهش دهد. به‌منظور کاهش التهاب مفصل ساعد و یا بافت‌های آن، یک کیسه یخ را بر روی ساعد دردناک قرار دهید، این کار می‌تواند عملکرد مفصل را نیز بهبود بخشید.

  • ماساژ

    ماساژ یک روش عالی برای شل کردن عضلات و تسهیل روند بهبود ساعد آسیب دیده، دردناک یا خسته است. حتی اگر ساعد بیش از حد برای ماساژ دادن ملتهب باشد، ماساژ دادن شانه‌ها و بالای کمر کمک قابل توجهی به تسکین درد ساعد خواهد کرد.

  • طب سوزنی

    طب سوزنی جریان خون را در عضلات خسته افزایش می‌دهد و موجب می‌شود که سموم جمع شده در بافت‌ها و عضلات آزاد شود. چند جلسه طب سوزنی بدون مصرف دارو به التیام عضلات آسیب دیده کمک می‌کند و درد را تسکین می‌دهد.

  • داروها

    داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSID) برای کمک به تسکین درد می‌توانند کمک‌کننده باشند. همچنین آن‌ها اثر آرام‌بخشی در رباط‌ها و عضلات دارند و کمک می‌کنند تا درد در آن‌ها فروکش نماید.

  • تزریق کورتون

    اگر درمان‌های دیگر کارساز نباشد، می‌توان برای تسکین درد آرنج از کورتیکواستروئیدها استفاده نمود. گاهی اوقات لیدوکائین نیز با کورتون ترکیب می‌شود تا درد تزریق کاهش یابد.

  • تزریق پلاسمای غنی از پلاکت (PRP)

    پلاسمای غنی از پلاکت پی آر پی جدیدترین درمان بحث‌برانگیزی است که برای صدمات تاندون‌های ساعد می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. نتایج این درمان بهتر از تزریق کورتونها ارزیابی می‌شود. ازآنجاکه خون‌رسانی به تاندون‌های مجروح ضعیف می‌باشد، ترمیم آن‌ها کند می‌باشد. پلاکت‌های خون می‌توانند فاکتورهای رشد و ترمیمی را جذب نمایند، بنابراین تزریق پلاکت‌ها به محل تاندون‌های آسیب‌دیده، که از خون خود بیمار گرفته می‌شود، ایده مناسبی می‌باشد.

  • تزریق اوزون

    انتقال اکسیژن فعال به‌طور مستقیم به ناحیه آسیب‌دیده را اوزون تراپی می گویند. ازون خاصیت احیاکنندگی و ضدالتهابی دارد، بنابراین تزریق اوزن به داخل بافت‌های ملتهب آرنج می‌تواند در فروکش نمودن درد و التهاب مؤثر باشد. اوزون می‌تواند درد آرنج را تسکین داده و بازسازی بافت‌ها را تحریک نماید. ازون با فعال‌سازی سلول‌های بنیادی که نقش مؤثری درترمیم و بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده دارند، حتی برای بیماران مبتلابه آسیب‌های شدید مفصل آرنج، می‌تواند مؤثر باشد.

  • شاک ویو‌تراپی

    شاک‌ویوتراپی (ESWT) نوعی روش درمانی است که می‌تواند برای رفع درد ساعد مفید باشد. همچنین این روش می‌تواند فرایندهای ترمیم را تحریک نماید. با مسدود کردن سیگنال‌های درد به‌صورت مؤثر و سریع می‌تواند علائم بیماران را کاهش دهد.

  • الکتروتراپی (برق درمانی)

    اثر مفید الکتروتراپی در کاهش و یا حذف کامل درد ساعد به اثبات رسیده است. در الکتروتراپی برای بهبود درد ساعد از پالس‌های الکتریکی کمک می‌گیرند تارهای عصبی گروه C را تحریک نمایند

<yoastmark class=

انواع آسیب های ساعد دست

آسیب های ساعد دست از جمله مشکلات شایع در افرادی است که فعالیت های روزمره خود را با استفاده از دستان خود انجام می دهند. این مشکلات می توانند به دلیل فشار و استرس مکرر بر روی مفاصل و بافت های نرم در ساعد و دست ایجاد شود. به علاوه، استفاده از ابزارهای الکترونیکی، حمل و نقل و ماشین های کارخانه ای نیز می توانند به آسیب های ساعد دست منجر شوند.

آسیب های ساعد دست می توانند باعث درد، تورم، کاهش قدرت دست، تنش عضلانی و کاهش حرکت مفصلی شوند. این مشکلات می توانند به صورت موقت یا دائمی باشند و در صورت عدم درمان، می توانند به مشکلات جدی تری مانند آرتروز (سایلندری که باعث ساییدگی مفاصل می شود) منجر شوند. برای پیشگیری از آسیب های ساعد دست، می توان از روش هایی مانند استفاده از وسایل کمکی برای کمک به انجام فعالیت ها، انجام تمرینات تقویتی و انعطاف پذیری، استفاده از تکنیک های کمترین فشار برای انجام کارها، و استفاده از متخصصین فیزیوتراپی برای درمان و پیشگیری از مشکلات ساعد دست استفاده کرد.

جمع بندی

بسیاری از کارهای روزانه با دست انجام می گیردساعد دست یکی از قسمت های دست است که در صورت آسیب دیدن آن می تواند منجر به از کار افتادن کل دست شودآسیب دیدن دست می تواند با دردهای کم شروع شوداما اگر از این دردها جلوگیری نشود می تواند منجر به مصدومیت های شدید تر شوداما اگر دلایل درد ساعد حاد باشد، با روش های خانگی درمان آن امکان پذیر نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
Scroll to Top